Verhuur

De partners van 1530 Real Estate leveren bij uitstek tailormade verhuurstrategieën: elk gebouw en unieke situatie vereist een specifieke aanpak die is gebaseerd op een combinatie van kennis van de markt, demografische en economische ontwikkelingen, en veranderende huisvestingstrends. Wij adviseren onze klanten graag hoe zij hun gebouw (-en) in de markt moet positioneren om tot een succesvolle verhuur te komen. Hierbij geeft 1530 Real Estate aan haar verhuurders inzicht in de wensen van potentiële huurders en adviseren wij welke ingrepen in het gebouw noodzakelijk en/of wenselijk zijn, inclusief bijbehorende kosten en planning van de uit te voeren werkzaamheden.

De partners van 1530 Real Estate beschikken over de meest actuele marktkennis en weet welke partijen, en vooral met welke doelstellingen en huisvestingsvraagstukken, op dit moment actief in de markt zijn.

Onze open en vooral persoonlijke benadering in combinatie met jarenlange ervaring, kennis en kunde, zullen bijdragen aan een succesvol verhuur-traject. Ook maken wij gebruik van de laatste digitale mogelijkheden bij zowel onze benadering van potentiele huurders als in onze communicatie met onze opdrachtgevers.