Singel 540

Omschrijving

Het gebouw is een kantoor/winkelgebouw met een totale bruto oppervlakte van ca. 8.500 m², gebouwd in 1965. Momenteel zijn er winkels gevestigd op de begane grond, kantoren op de verdiepingen daarboven en een parkeergarage op het dak. Het gebouw gaat volledig gerenoveerd worden inclusief nieuw te realiseren penthousekantoor op de bovenste verdieping. Onder het gebouw zal zich de nieuwe parkeergarage bevinden alsmede de fietsenstalling. Er komt een nieuwe prominente entree met de mogelijkheid voor aanvullende voorzieningen zoals koffiebar/lunchroom.

Locatie

Een toplocatie met uniek uitzicht in hartje Amsterdam op de kruising van de Singel, Bloemenmarkt en de Reguliersdwarsstraat. Het gebouw is gelegen in het meest bruisende deel van Amsterdam Centrum, in de nabijheid van het Rembrandtplein en het Leidseplein en biedt een wijde variatie aan horeca, leisure en entertainment. Amsterdam Centrum is steeds meer in trek bij kantoorgebruikers uit met name de creatieve-, ICT- en Tech-sector. Bedrijven als Booking.com, Uber, Bestseller, WeWork en Guerrilla Games zijn hier reeds gevestigd.

Bereikbaarheid

Singel 540 is bereikbaar via de ringweg A10, via de Stadhouderskade en de Vijzelgracht. Luchthaven Schiphol bevindt zich op 25 minuten rijden. De dichtstbijzijnde tramhaltes bevinden zich op loopafstand aan de Leidsestraat en de Vijzelstraat. Amsterdam Centraal station is bereikbaar binnen 5 minuten.