Sander van Winterswijk
+31 6 50 67 11 44
vanwinterswijk@1530.nl

Rubensstraat 71
1071 MK, Amsterdam

SANDER

van Winterswijk

Sander heeft Management Economie & Recht gestudeerd aan de HES in Amsterdam met als afstudeerrichting Vastgoed en Makelaardij. Na de succesvolle afronding van zijn studie startte Sander in 2002 als management trainee op de Utrechtse vestiging van Jones Lang LaSalle (JLL).

Na het doorlopen van het traineeship is Sander in 2004 onderdeel gaan uitmaken van het Amsterdamse Agency team (verhuur/aanhuur, aankoop/verkoop van commercieel vastgoed) waar hij in 2010 samen met Martijn Smits (medeoprichter 1530 Real Estate) eindverantwoordelijk voor werd. In 2012 volgde zijn benoeming tot Head Of Agency Nederland: in deze functie had Sander de leiding over de volledige Agency business in Nederland (verspreid over vijf kantoren).

De laatste drie jaar van zijn carrière bij JLL maakte Sander tevens onderdeel uit van het managementteam van het bedrijf. Sander heeft inmiddels zestien jaar specialistische ervaring met betrekking tot advisering bij uitdagende vraagstukken in de Nederlandse onroerendgoedmarkt opgebouwd.