Joan Muyskenweg 22

Locatie

Het industriële representatieve kantoorgebouw Johnny River is uniek gelegen in het Over-Amstel gebied aan de Joan Muyskenweg 22 te Amsterdam. Een fantastische zichtlocatie vanaf de A10 en de A2 en direct aan het metrostation Over-Amstel. Deze omgeving is sterk in ontwikkeling en wordt steeds vaker gevonden door jonge ondernemende mensen. Direct naast het gebouw wordt op dit moment een nieuw 4 sterren Van der Valk hotel gerealiseerd. Dit hotel biedt naast ruim 200 luxe kamers, een wellness met buitenzwembad, diverse restaurants en terras aan de Amstel. In de directe nabijheid zijn diverse gerenommeerde nationale en internationale bedrijven gehuisvest.

Bereikbaarheid

Johnny River is per auto uitstekend te bereiken via de A2 en de ring A10. Diverse metroverbindingen zorgen tevens voor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Vanaf NS station Amsterdam Centraal en NS station Amstel is het gebouw het beste te bereiken met sneltram 51 en de metrolijnen 54 en 53 waarvan de halte OverAmstel zich direct om de hoek bevindt. Tevens is er een directe verbinding met NS station Sloterdijk via metrolijn 50 vanaf halte OverAmstel.

Het gebouw

Johnny River is een boetiekkantoor gelegen aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam. Het gebouw is grondig gerenoveerd waarbij een werkomgeving is gecreëerd die voldoet aan de wensen van de meest veeleisende kantoorgebruiker. Op de levendige begane grond vind je een koffiebar, een gezellig restaurant, gezamenlijke vergaderfaciliteiten en een lobby waar je heerlijk kunt werken. Gasten van Johnny River kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten op de begane grond inclusief free wifi.