Egelantiersgracht 390

Het gebouw: 
Deze loftachtige unieke ruimte is gelegen in de Amsterdamse Jordaan aan de Egelantiersgracht 390. Het betreft een voormalige bedrijfsruimte welke is omgebouwd naar een hoogwaardige industriële kantoorruimte met de mogelijkheid tot inpandig parkeren. De breedte van het gebouw aan de Egelantiersgracht is ca. 15 meter, de diepte is ca. 33 meter. De hoofdentree is gelegen aan de Egelantiersgracht ende achteringang en parkeerplaatsen bevinden zich aan de Egelantiersstraat. De ruimte is zeer hoogwaardig afgewerkt met een gietvloer en een mooie structuur met stalen balken en betonnen kolommen. Het betreft een veelal open werkruimte maar tevens zijn er meerdere vergaderruimte en/of afgesloten werkplekken. De gesloten ruimten zijn voorzien van veel glas en robuuste stalen kozijnen. De ruimte wordt turn-key opgeleverd voorzien van de huidige inrichting waaronder een keuken, wandkasten, vergadertafels met stoelen, bureaus en verlichting.

Locatie: 
De Egeleantiersgracht 390 is gelegen in het hart van de Amsterdamse Jordaan, tussen de Prinsengracht en Lijnbaansgracht. Dit gedeelte van de stad kenmerkt zicht door de vele grachten en straatjes met winkels, restaurants, hotels en woonhuizen. Ook zijn er in de Jordaan vele bedrijven gehuisvest, met name uit te creatieve sector.

Bereikbaarheid: 
De Egelantiersgracht is per auto te bereiken via de ring A10 en de Haarlemmerweg. Diverse tram- en busverbindingen zorgen tevens voor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Vanaf NS station Amsterdam Centraal is het gebouw het beste te bereiken met tramlijn 13, 14 en 17.

Oppervlakte: 
Voor de verhuur is ca. 491,15 m² beschikbaar waarvan 457,14 m² kantoorruimte op de begane grond alsmede 34,01 m² gelegen in de kelder.

Parkeren: 
Tevens is er de mogelijkheid om 3 auto’s inpandig te parkeren aan de achterzijde van het gebouw.

Additioneel parkeren:
In overleg zijn er 4 additionele plaatsen beschikbaar in naastgelegen afsluitbare garage. Deze plaatsen zijn beschikbaar op werkdagen tijdens kantoortijden tegen een nader overeen te komen huur.

Huurprijs kantoorruimte/parkeerplaatsen: 
€ 180.000,= per jaar..

Opleveringsniveau: 
Het gebouw wordt in hoogwaardige staat turn-key opgeleverd inclusief o.a. de volgende reeds aanwezige zaken:

• Industriële ruimte met lichtstraat en gietvloer;
• Afgesloten hoogwaardige keuken met zitgelegenheid;
• Meerdere luxe vergader- en werkkamers voorzien van tafels, stoelen en verlichting;
• Werkplekken met bureaus, stoelen, dossierkasten en verlichting;
• Extra sanitaire voorziening inclusief douche;
• Mogelijkheid tot inpandige parkeren.

Huurtermijn: 
In overleg.

Opzegtermijn: 
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurprijsbetaling: 
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsstelling: 
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum: 
per direct.

Huurovereenkomst: 
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015. Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015.

BTW: 
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud: 
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.