Aanhuur

Het verwerven van de meest optimale huisvesting is de kernactiviteit van 1530 Real Estate. Dit begint bij het met de klant gezamenlijk vaststellen van het zogenaamde wensenpakket. Dit wensenpakket heeft zowel technische, kwalitatieve als financiële uitgangspunten en vormt de leidraad bij het vinden van de juiste huisvesting. Na selectie van de shortlist, op basis van een technische en eerste financiële analyse, starten wij de onderhandelingen over huurvoorwaarden en overige voorwaarden. Uiteindelijk leidt dit proces tot de ondertekening van het huurcontract voor het juiste gebouw.

De partners van 1530 Real Estate bezitten door haar jarenlange allround advieservaring over de juiste marktkennis en is in staat om ook in een krappere markt het juiste gebouw, in het juiste gebied te vinden.

1530 Real Estate doorloopt met haar klanten het gehele aanhuur-traject van A tot Z. Onze uitstekende kennis van de markt, open en vooral creatieve aanpak, leidt altijd tot een succesvol resultaat voor de klant.